15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI

Gündem Yayın: 04 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 04.10.2016 10:06:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3464 okunma
Google News

 

 

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA “15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI” KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ DÜZENLENDİ

  Gediz Meslek Yüksekokulunda 15 Temmuz FETO terör örgütü darbe girişiminde yaşanan olayları ve kahramanlık destanını anlatan fotoğraf sergisi ve programı öğrenciler tarafından  büyük ilgi gördü.

   Saygı duruşu, İstiklâl Marşı ile başlayan program,  15 Temmuz Darbe Girişimi Sinevizyon Gösterisi ile devam etti. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu bir konuşma yaparak,  konuşmasında, darbe girişiminin başarılı olması durumunda ortaya çıkacak sorunlardan, yaşanacak olaylardan  öğrencilere bahsetti ve bu günün hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini, öğrencilere kendi akıllarıyla hareket etmelerini, akıllarını hiçbir zaman kiraya vermemelerini ifade etti. Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Saraoğlu’da  öğrencilere  Fetö terör örgütünün milletin dini duygularını istismar ederek bu duruma geldiğini hatırlatarak bu tür örgütlerin yönlendirmelerine karşı dikkatli olmak gerektiğini belirtti.

    Öğretim Görevlisi Melahat Aydıner’in sunduğu ve okuduğu şiirle sona eren programın ardından protokol Anadolu Ajanstan  alınan 41 fotoğraftan oluşan, fotoğraf sergisini gezdi. Programa Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz İlçe Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Turgut Çıtak, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü  Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu,  Gediz Emniyet müdürü  Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, mülki amirler, öğrenciler ve velileri katıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.