13 Köye Yangın söndürme su tankeri

Tuna İşleyen GÖRÜNTÜLÜ

Ekonomi Yayın: 21 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 21.04.2020 09:37:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1530 okunma
Google News

13 Köye yangın söndürme su tankerleri teslim edildi

Tavşanlı ilçesinde Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ödenekleri ile temin edilen yangın su tankerleri, Ayvalı, Akçaşehir, Devekayası, Gökçeyurt, Karaköy, Köprücek, Köreken Opanözü, Sekbandemirli, Şapcı, Şapcıdede, Şenlik, ve Yataklı köylerinin muhtarlıklarına teslim edildi.
Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme  Birliği olarak toplam 13 adet 2,5 tonluk yangın tankeri alınarak dağıtımı gerçekleştirildi. Yapılan hizmetle ilgili bilgi veren Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara  ,  
Devletimizin salgınla mücadele ederken salgınla ilgili görevlerinin dışında da vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmeti sunmaya devam ettiğini ifade ederek   orman yangınları, kırsal alan yangınları ve ev yangınları gibi olumsuz olaylarda, hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmeyi sağlamak amacıyla alınan tankerlerin köylerimize hayırlı olmasını dileyerek, acil müdahaleyi gerektiren olumsuz durumların oluşmaması temennisinde bulundu. Yangın tankerleri dağıtım törenine Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Bilal Kıyak, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ramazan Aydemir ve İl Genel Meclisi Üyeleri İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ertürk, tankerleri alan köy muhtarları katıldı. 
Tören Korona Viriüs (Covit -19) salgını nedeniyle sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştirildi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.