110 ÖĞRENCİNİN OKUL KIYAFETİ KÜKAD’DAN

Gündem Yayın: 05 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.11.2021 12:26:43
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1214 okunma
Google News

 

 110 ÖĞRENCİNİN OKUL KIYAFETİ KÜKAD’DAN

  KÜKAD TARAFINDAN BAŞLATILAN “DESTEK BİZDEN BAŞARI SİZDEN” KAMPANYASI İLE HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE TAVŞANLI’DA TOPLAM 110 ÖĞRENCİYE OKUL KIYAFETİ VE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNULDU.  

 

Kütahya Koruyucu Aile Derneği’nin (KÜKAD) düzenlediği “Destek Bizden, Başarı Sizden” kampanyası büyük ilgi gördü. Okulların başlamasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere okul kıyafeti ve kırtasiye desteğinde bulunmak isteyen KÜKAD gönüllüleri, başlattıkları kampanya ile örnek bir sosyal dayanışmaya imza attı.

KÜKAD Başkanı Yasemin Gökçen Çavdar’ın sosyal paylaşım sitesi üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında ilçede eğitim gören 110 çocuğa el uzatıldı. Bu çocukların okul kıyafeti ve kırtasiye ihtiyaçları giderilerek velilere önemli ölçüde destek sağlanmış oldu.

Kampanyaya ilişkin bilgiler veren Dernek Başkanı Yasemin Gökçen Çavdar, “Kütahya Koruyucu Aile Derneği olarak Tavşanlı'da kurulan derneğimiz, kurumlarda devlet koruması altında kalan çocuklarımızın sevgi ve güven dolu ailelere yerleştirilmesi için verimli çalışmalar yürütüyor. Bunun yanı sıra başlattığımız yardım kampanyaları ile zor durumda olan bebek ve çocuklara da maddi destek de bulunuyor” dedi.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesinde okul müdürlerinden destek istediklerini vurgulayan Yasemin Gökçen Çavdar, “Hayırseverlerimizin desteğine güvenerek başlattığımız bu kampanyayı nihayete erdirdik. Daha önce de tablet kampanyası ile toplam 102 öğrenciye tablet temin etmiştik. 600’den fazla çocuğumuza mont ve bot verdik, vermeye de devam ediyoruz. Ayrıca 220 çocuğumuza bayramlık aldık. Bunların yanında erzak, bez, mama ve ev eşyası gibi maddi yardımlarımızı da sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu kampanyaları hayırsever vatandaşların destekleriyle hayata geçirdiklerini anlatan KÜKAD Başkanı Yasemin Gökçen Çavdar, “Bize destek olarak büyük güç veren ve bu yardımlarımızın hayata geçmesine vesile olan tüm hayırsever hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.