10.ŞABANDEDE LEBLEBİ VE BAHAR ŞENLİKLERİNE DAVET

10.ŞABANDEDE LEBLEBİ VE BAHAR ŞENLİKLERİNE DAVET

Gündem Yayın: 05 Temmuz 2013 - Cuma - Güncelleme: 05.07.2013 13:27:56
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2569 okunma
Google News

 

 

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz ve bu yıl da 10. su düzenlenecek olan Şaban Dede Leblebi ve Bahar Şenlikleri 7 Temmuz Pazar günü saat 11:00’de animasyon gösterileriyle başlayacak olan program  saat 13:30’da Şaban Dede Türbesi yanında  Mevli,d-i Şerif okunmasıyla devam edecek. Programın 2. Bölümü saat 17.20’ de saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayıp, Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi Gösterisi,  Protokol konuşmaları, Pop Sanatçısı Ezgi Gürbüz konseri, ağalık seçimi ve TRT Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Ger konserleriyle gerçekleşecek olan şenliklerle ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler;

 “Çukurköy Mahallemizin yıllardan beri süregelen adet ve   geleneklerinde önemli bir yeri olan ve halkımızın alperenlerden olarak kabul ettiği ve rağbet gösterdiği Şaban Dede ve çevresindeki mesire alanında düzenlenen etkinlikleri Tavşanlı Belediyesi ve Çukurköy Spor Klübü olarak gelenekselleştirerek Leblebi ve Bahar Şenlikleri adı altında kutlama programlarıyla devam ettiriyoruz. Bu yıl 10.su düzenlenecek olan Şaban Dede Leblebi ve Bahar Şenliklerine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.