10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla

Gündem Yayın: 09 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 09.01.2021 23:54:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1187 okunma
Google News

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın çalışanlarının Gazeteciler Gününü kutladı. 
Basın mensuplarının her koşulda özveriyle çalıştığına dikkat çeken Başkan Gültekin, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;
Medya çalışanlarımızın kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz takdire şayandır. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi son derece önemlidir.
Toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında en etkili araç olan basın-yayın kuruluşları, ancak ilkeli, tarafsız ve özgür kalemleri ile üstlendikleri misyonun hakkını verebilirler. Görsel ve yazılı basının yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin arttığı günümüzde, gazetecilerin üzerine düşen sorumluluk daha da çoğalmaktadır. Toplumun sesi, gözü, kulağı olan basın çağa ayak uydurarak bir çok yeniliği mesleklerine dahil etmekte ve kamuoyunu hızlı bir şekilde bilgilendirmektedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle büyük özveriyle çalışma hayatını sürdüren değerli basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutlar, üslenmiş oldukları zorlu görevlerinde üstün başarılar dilerim. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.