10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Gündem Yayın: 10 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.11.2019 09:45:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2245 okunma
Google News

Vali Dr. Ömer Toraman’ın “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” Mesajı
Türk milletinin bağımsızlığa giden yolda büyük önderi, Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. 

Türk milletine olan sarsılmaz inancı, siyasi ve askeri dehasıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti yalnızca bir milletin geleceğini değil dünyanın tarihini değiştirmiş, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur.

10 Kasım'lar sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. 

Atatürk’ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyetinin, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.        

Kurtuluş Savaşı’mızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı’mızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.           
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.