10 Günlük bebek terk edildi

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 17.08.2018 12:47:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4906 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde henüz 10 günlük bir bebek bir el çantasına konularak sokağa terk edildi. 

Tavşanlı ilçesi Ulucami Mahallesi Kayalar Sokak üzerine gece geç saatlerde henüz 10 günlük bir bebek kırmızı zıbın kıyafeti ile açık kahverengi bir battaniyeye sarılı halde el çantasına konularak terk edildi.

 Mahalle sakinlerinin polise haber vermesi ile araştırmaya başlayan ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kimin ve ne için bırakıldığı hakkında araştırma yapıyor.

Mahalle Sakinlerinden Mualla Evsen " Gece bir nişan töreninden yakınlarımız ile eve geldik. Henüz evde oturmadan kapı zili çaldı. Ben kızım ve torunum geldiğini düşünerek kapıyı 'kim o" demeden açtım. Baktım ağzı kapalı valiz var kapının önünde. İçerisinden bebek ağlama sesi geldi. Korktum ve hemen yukarı eşimi çağırdım. Sonra polise haber verdik. Polisler ilgilendi sağ olsunlar. Hastaneye götürdüler erkek bebek olduğunu öğrendik. Bir an önce bebeğin kimin olduğunu öğrenmek istiyoruz. Yavrucak sahipsiz kalmasın." dedi.

GÖRÜNTÜ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.