0kuyarak Büyüyoruz

Eğitim Yayın: 18 Mayıs 2018 - Cuma - Güncelleme: 18.05.2018 11:43:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2511 okunma
Google News

Eğitim Bir- Sen Kadınlar Komisyonu,  “0kuyarak Büyüyoruz”

 

   Tavşanlı’da Eğitim Bir-Sen Kadınlar Komisyonu, ilkokul öğrencilerine yönelik ödüllü kitap okuma yarışmasının ikincisini gerçekleştirdi.
Program Fatih İmam Hatip ortaokulu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve meali ile başladı. 
Açılış konuşmasında Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Şubesi Başkanı Mesut Kocaman, sendikal faaliyetlerinin sosyal alanda da devam ettirildiğini, milli eğitim sistemimizin gelişmesi için her türlü projenin içinde olacaklarını ve özellikle Eğitim Bir-Senin kuruluşunda da erdemli bir nesil yetiştirme gayreti olduğunu vurguladı.


Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Kadınlar Komisyonu Başkanı Nimet Uzan da konuşmasında, ‘Okuyarak Büyüyoruz’ sloganıyla ikinci kez düzenledikleri kitap okuma yarışmasının yine kendilerini oldukça heyecanlandırdığını ve bu yılki katılımın artmasının da memnuniyet verdiğini, bu durumun okumanın önemini kavradığımızın bir göstergesi olduğunu belirterek katılımlarından dolayı öğrencilere, desteklerinden ötürü öğretmenlerine ve de ailelere şükranlarını sundu. Konuşmaların ardından Halk Oyunları gösterisi, slayt gösterisi ve gitar dinletisinin ardından ödül törenine geçildi. Dereceye gire 43 öğrenciye sırasıyla ödülleri verildi.Törene Tavşanlı Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Özden, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, Eğitim-Bir-Sen Tavşanlı ilçe başkanı Mesut Kocaman, Kütahya Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Küçükçakır, KYK Arslanbey Yurt Müdürü Ahmet Taş, Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Ceyhan ve eğitim camiası ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.