Yayın: 05 Haziran 2018 - Salı - Güncelleme: 05.06.2018 11:39:06
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2646 okunma
Google News

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ 22-29 TEMMUZ 2018 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞECEK

 

Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen ve bu yıl 16.cısı düzenlenecek olan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali 22-29 Temmuz tarihlerinde Adnan Menderes Yaşam Parkında yapılacaktır.

 

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak Tarhana Festivali Hakkında verdiği bilgide “Bu sene 16.cısını yapacağımız geleneksel tarhana festivalini bu yıl 22-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirerek yine ilçemizin adını ve kültürünü dünyaya tanıtacağız. Etkinliklerin yanı sıra ilçe ekonomisine katkı sağlayan alışveriş imkânı festival süresince devam edecektir. Her geçen yıl rekor katılımla gerçekleşen festivalimize bu yılda çok fazla sayıda ziyaretçi ağırlamayı hedefliyoruz.

 

Tüm Kütahyalı hemşerilerimiz yanında yakın il, ilçeler, köy ve beldelerde bulunan, festivale gelme imkânı olan herkesi festivalimize davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.