“ 295 KİŞİYE İSTİHDAM”

“ 295 KİŞİYE İSTİHDAM”

Gündem Yayın: 02 Kasım 2013 - Cumartesi - Güncelleme: 02.11.2013 12:04:06
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
4350 okunma
Google News

 

 

KÜTAHYA Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu Garp Linyit İşletmesine işçi alınacağını açıkladı.

Kavuncu yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;

“Garp Linyitleri İşletmesi Müessese Müdürlüğü’nün 27 meslekte toplam 295 işçi alımı www.iskur.gov.tr adresinde ilan edilmiştir. İşçi alım ilanlarına son başvuru tarihi 11.11.2013 Pazartesi’dir. Başvurular şahsen İŞKUR İl Müdürlüklerine yapılabilecektir. Bunun yanı sıra www.iskur.gov.tr adresinden ilanlara başvurular gerçekleştirilebilecektir.

2012 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından en az 60 puan alanların müracaat edebileceği mesleklerde Adrese Dayalı Kayıt Sistemine göreKütahya ilinde ikametgahı olanların başvuru hakkı bulunmaktadır.Bunun yanı sıra Arazisi Kamulaştırılanlar, Terörle Mücadelede Üstün Başarılı Olanlar,Terörle Mücadelede Yararlananlar, Kamuda daimi işçi statüsünde çalışıp kendi istek ve kusuru dışında iş akdi sona erenler(özelleştirme sonucu işsiz kalanlar dahil)KPSS Sınav puanı aranmaksızın işçi alımına müracaat etme hakları bulunmaktadır.

Bir yandan istihdama yeni katılanlara iş üreten, bir yandan da işsizlikle mücadele eden hükümetimiz 11 yılda 5 milyon insanımıza iş imkanı sağladı. Bu alandaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve daha bir çok iş imkanı sağlanacaktır. Hayırlı olmasını temenni ediyor, başvuruda bulunacak kardeşlerime başarılar diliyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.